Code like there is no tomorrow

Creează propria aplicație la BEST Hackathon

Pentru că suntem studenți ai Universității Tehnice a Moldovei, nu este un secret că suntem pasionați de tehnologii. Pentru că vrem să ducem pasiunea noastră la extrem, BEST Chișinău a decis să dea startul unui eveniment ce stimulează creativitatea și inovația în domeniul tehnologiilor informaționale prin organizarea a 2-a ediție de BEST Hackathon, egală cu 24 de ore de dezvoltare pentru peste 40 de ingineri IT de la UTM.

BEST Hackathon este un eveniment, în cadrul căruia un grup de studenți își vor uni forțele pentru a crea o aplicație timp de 24 ore. La eveniment vor exista mentori care vor ghida și vor da sfaturi utile echipelor participante. Astfel, studenții vor învăța ce înseamnă drumul de la idee la produs tehnic.

Dacă te-am intrigat și vrei să participi - înregistrează-te mai jos până pe 7 februarie. Participarea este gratuită. Prin Hackathon, BEST Chișinău vrea să încurajeze gândirea inovativă a tinerilor din facultățile cu profil IT. Evenimentul va avea loc pe 12 - 14 februarie.

Aplică


Atenție! Pentru ca înscrierea unei echipe să fie validă, fiecare membru trebuie să se înregistreze individual.

Data limită de aplicare 7 februarie.

Parteneri

Partener general:

Parteneri media: